প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোনগা লোয়ননা জয়পুরদা জন্তর মন্তর য়েংখ্রে
25 JAN 2024 10:37PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোনগা লোয়ননা জয়পুরদা জন্তর মন্তর য়েংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোনগা লোয়ননা জয়পুরদা জন্তর মন্তর য়েংখ্রে। য়ুনেস্কো ৱার্ল্দ হেরিতেচ সাইত অসি ভারতকী এস্ত্রোনোমিগী ইনাকখুল্লা হেরিতেচগী খুদম অমনি। মসি ভারত অমসুং ফ্রান্স অনিমক্না পুন্না শরুক য়ামিন্নরিবা অরিবা লৌশিং অমসুং অনৌবা সাইন্স পুনশিনবগী খুদমনি”।

Prime Minister's Office
PM visits Jantar Mantar in Jaipur with France Prez Emmanuel Macron
25 JAN 2024 10:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, visited Jantar Mantar in Jaipur with President of France Emmanuel Macron today.
The Prime Minister posted on X:
"Visited Jantar Mantar in Jaipur with President Emmanuel Macron. This UNESCO World Heritage Site stands as a testament to India's rich heritage in astronomy. It also symbolises the blend of ancient wisdom and modern science, a shared value that both India and France appreciate."