Prime Minister's Office
Prime Minister hails commencement of oil production from deepwater Krishna Godavari basin
08 JAN 2024 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi applauded first oil production commences from the complex and difficult deepwater Krishna Godavari basin (KG-DWN-98/2 Block, situated off the coast of Bay of Bengal).
Responding to the X post of Union Minister for Petroleum and Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri, the Prime Minister said;
“This is a remarkable step in India’s energy journey and boosts our mission for an Aatmanirbhar Bharat. It will have several benefits for our economy as well.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কৃষ্ণ গোদাবরি বেসিনগী অরুবা ঈশিংদগী থাউ পুথোকপা হৌবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 JAN 2024 10:06AM by PIB Imphal
খুদোংথিনিঙাই ওইবা কৃষ্ণ গোদাবরি বেসিন (কেজি-দিব্লিউএন-৯৮/২ ব্লোক, বে ওফ বেঙ্গলদা লৈবা) দগী অহানবা ওইনা থাউ পুথোকপা হৌবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী হরদিপ সিংহ পুরিগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসি ভারতকী ইনর্জিগী খোঙচৎতা শিংথানিঙাই ওইরবা খোঙথাং অমনি অমসুং অত্মানির্ভর ভারত অমগী ঐখোয়গী পান্দম মপাঙ্গল কনখৎহল্লে। মসিনা ঐখোয়গী শেন্মিৎলোন্দসু কান্নবা কয়া পীরগনি”।