Prime Minister's Office
PM looks forward to welcoming French President Emmanuel Macron as Chief Guest at 75th Republic Day
22 DEC 2023 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi looks forward to welcoming French President Emmanuel Macron as Chief Guest at 75th Republic Day.
Replying to a post on X by President Emmanuel Macron, the Prime Minister said:
“My Dear Friend President Emmanuel Macron, we eagerly look forward to receiving you as the Chief Guest at the 75th Republic Day. We will also celebrate India- France strategic partnership and shared belief in democratic values. Bientôt !”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
৭৫শুবা গনতন্ত্র দিবস নুমিত্তা চীফ গেস্ত ওইনা শরুক য়ানবা ফ্রেঞ্চ প্রসিদেন্ত ইম্মানুয়েল মেক্রোন তরাম্না ওক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা থম্লি
22 DEC 2023 11:00PM by PIB Imphal
৭৫শুবা গনতন্ত্র দিবস নুমিত্তা চীফ গেস্ত ওইনা শরুক য়ানবা ফ্রেঞ্চ প্রসিদেন্ত ইম্মানুয়েল মেক্রোন তরাম্না ওক্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাজবা থম্লি।
রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোনগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐগী নুংশিরবা মরুপ রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোন, ৭৫শুবা গনতন্ত্র দিবস নুমিত্তা চীফ গেস্ত ওইনবা অদোম তরাম্না ওক্নবা ঐখোয়না খৌরাংনা ঙাইরি। ঐখোয়না ইন্দিয়া-ফ্রান্স স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপসু হরাওবা ফোঙদোক্কনি অমসুং গনতন্ত্রগী গুনশিংদা থাজবা শরুক য়ামিন্নগনি। বিয়েন্তোত!”