Prime Minister's Office
PM conveys best wishes on Goa Liberation Day
Remembers valour of all stalwarts who strengthened movement to free Goa
19 DEC 2023 3:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes on the occasion of Goa Liberation Day.
The Prime Minister posted on X:
“Best wishes on Goa Liberation Day. We remember the valour of all stalwarts who strengthened the movement to free Goa. Their determination inspires us to always work towards the growth and prosperity of Goa.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গোৱা লিবরেসন দেদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
গোৱাবু নীংতমহন্নবগীদমক অকনবা খোঙজং চংশিনখিবা মীওই খুদিংমক্কী থৌনাবু নীংশিংলি
19 DEC 2023 3:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোৱা লিবরেসন দেগী থৌরমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
" গোৱা লিবরেসন দেগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। গোৱাবু নীংতমহন্নবগীদমক অকনবা খোঙজং চংশিনখিবা মীওই খুদিংমক্কী থৌনা অদুবু ঐখোয়না নীংশিংলি। মখোয়গী হনবা লৈতবা থৌনা অদুনা ঐখোয়বু গোৱাগী হেন্না চাউখৎনবা অমসুং য়াইফনবা মতম পুম্নমক্তা হোৎননবগীদমক পুক্নিং থৌগৎলি।"