ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଦିବସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
ଗୋଆକୁ ମୁକ୍ତ କରିବା ଲାଗି ଆନ୍ଦୋଳନକୁ ସଶକ୍ତ କରିଥିବା ସମସ୍ତ ମହାନ ଜନନେତାଙ୍କ ବୀରତ୍ୱକୁ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି
19 DEC 2023 3:44PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଦିବସ ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଦିବସରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଆମେ ସମସ୍ତ ଜନନାୟକଙ୍କ ବୀରତ୍ୱକୁ ମନେ ରଖିଛୁ ଯେଉଁମାନେ ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଆନ୍ଦୋଳନକୁ ସଶକ୍ତ କରିଥିଲେ । ସେମାନଙ୍କ ଉତ୍ସର୍ଗ ଆମକୁ ସର୍ବଦା ଗୋଆର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧି ଦିଗରେ କାମ କରିବାକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଇଥାଏ ।’

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes on Goa Liberation Day
Remembers valour of all stalwarts who strengthened movement to free Goa
19 DEC 2023 3:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes on the occasion of Goa Liberation Day.
The Prime Minister posted on X:
“Best wishes on Goa Liberation Day. We remember the valour of all stalwarts who strengthened the movement to free Goa. Their determination inspires us to always work towards the growth and prosperity of Goa.”