Prime Minister's Office
PM greets students, staff, supporting staff and alumni of Kendriya Vidyalaya family on its Diamond Jubilee
Kendriya Vidyalayas have played a pivotal role in shaping the future of our nation: PM
15 DEC 2023 4:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings to the students, staff, supporting staff and alumni of the Kendriya Vidyalaya on the occasion of its Diamond Jubilee.
The Prime Minister posted on X:
“Greetings to all students, staff, supporting staff and alumni of the Kendriya Vidyalaya family on their Diamond Jubilee! It is an occasion to celebrate and admire the remarkable achievements of this esteemed educational community. Over the years, Kendriya Vidyalayas have played a pivotal role in shaping the future of our nation by providing quality education to several students. Their contribution to academic excellence and holistic development of students is truly commendable.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কেন্দ্রীয় ভিদ্যালয়গী দাইমন্দ জুবিলীদা কেন্দ্রীয় ভিদ্যালয়গী মহৈরোইশিং, স্তাফশিং, সপ্পোর্তিং স্তাফ অমসুং এলুম্নসশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি
ঐখোয়গী লৈবাক অসিবু তুংগীদমক্তা শেম্বদা কেন্দ্রীয় ভিদ্যালয়শিংনা য়াম্না মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌরক্লিঃ প্রধান মন্ত্রী
15 DEC 2023 4:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রীয় ভিদ্যালয়গী দাইমন্দ জুবিলীদা কেন্দ্রীয় ভিদ্যালয়গী মহৈরোইশিং, স্তাফশিং, সপ্পোর্তিং স্তাফ অমসুং এলুম্নসশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
" কেন্দ্রীয় ভিদ্যালয়গী দাইমন্দ জুবিলীদা কেন্দ্রীয় ভিদ্যালয়গী মহৈরোইশিং, স্তাফশিং, সপ্পোর্তিং স্তাফ অমসুং এলুম্নসশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মসি ইকাই খুম্ননিঙাই ওইরবা মহৈ মশিং তম্বগী কাংলুপ অসিগী মরু ওইরবা মাই পাকপশিং অদুবু শিংথানবগী থৌরম অমনি। হৌখিবা চহিশিং অসিদা কেন্দ্রীয় ভিদ্যালয়শিংনা মশিং য়াম্লবা মহৈরোই কয়াদা মগুন লৈবা মহৈ মশিং পীবীদুনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিবু তুংগীদমক শেম্বদা য়াম্না মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌরক্লি। মহৈরোইশিংগী মহৈ মশিংগী হৈথোই শিংথোইবা অমসুং অপুনবগী চাউখৎপগী লমদা মখোয়গী খুদোল অসি তশেংনমক শিংথানিঙাই ওইরি।"