প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
হীৰক জয়ন্তী উপলক্ষে কেন্দ্ৰীয় বিদ্যালয় পৰিয়ালৰ ছাত্ৰ-ছাত্ৰী, কৰ্মচাৰী, সহযোগী কৰ্মচাৰী আৰু প্ৰাক্তন শিক্ষাৰ্থীসকললৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
কেন্দ্ৰীয় বিদ্যালয়সমূহে আমাৰ ৰাষ্ট্ৰৰ ভৱিষ্যত নিৰ্মাণত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
15 DEC 2023 4:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয় বিদ্যালয়ৰ হীৰক জয়ন্তী উপলক্ষে ছাত্ৰ-ছাত্ৰী, কৰ্মচাৰী, সহযোগী কৰ্মচাৰী আৰু প্ৰাক্তন শিক্ষাৰ্থীসকলক শুভেচ্ছা জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"কেন্দ্ৰীয় বিদ্যালয় পৰিয়ালৰ সকলো ছাত্ৰ-ছাত্ৰী, কৰ্মচাৰী, সহযোগী কৰ্মচাৰী আৰু প্ৰাক্তন শিক্ষাৰ্থীসকলক তেওঁলোকৰ হীৰক জয়ন্তী উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনাইছো! এয়া সন্মানীয় শৈক্ষিক সম্প্ৰদায়টোৰ উল্লেখযোগ্য সাফলতাৰ উদযাপন আৰু প্ৰশংসাৰ উপলক্ষ। বছৰ বছৰ ধৰি কেন্দ্ৰীয় বিদ্যালয়সমূহে বহুতো ছাত্ৰ-ছাত্ৰীক মানসম্পন্ন শিক্ষা প্ৰদান কৰি আমাৰ ৰাষ্ট্ৰৰ ভৱিষ্যত নিৰ্মাণত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছে। শিক্ষাৰ্থীসকলৰ শৈক্ষিক উৎকৃষ্টতা আৰু সামগ্ৰিক বিকাশত তেওঁলোকৰ অৱদান সঁচাকৈয়ে প্ৰশংসনীয়।"

Prime Minister's Office
PM greets students, staff, supporting staff and alumni of Kendriya Vidyalaya family on its Diamond Jubilee
Kendriya Vidyalayas have played a pivotal role in shaping the future of our nation: PM
15 DEC 2023 4:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings to the students, staff, supporting staff and alumni of the Kendriya Vidyalaya on the occasion of its Diamond Jubilee.
The Prime Minister posted on X:
“Greetings to all students, staff, supporting staff and alumni of the Kendriya Vidyalaya family on their Diamond Jubilee! It is an occasion to celebrate and admire the remarkable achievements of this esteemed educational community. Over the years, Kendriya Vidyalayas have played a pivotal role in shaping the future of our nation by providing quality education to several students. Their contribution to academic excellence and holistic development of students is truly commendable.”