Prime Minister's Office
PM celebrates 50 years of diplomatic ties between India and Republic of Korea
Extends warm greetings to President of Republic of Korea
10 DEC 2023 12:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his warm greetings to President of Republic of Korea, Mr. Yoon Suk Yeol on completing 50 years of establishment of diplomatic ties between India and Republic of Korea today. Underlining the journey of mutual respect, shared values and growing partnerships, the Prime Minister looks forward to working closely with Mr. Yoon Suk Yeol to deepen and expand the Special Strategic Partnership.
The Prime Minister posted on X:
“We are celebrating 50 years of establishment of diplomatic ties between India and Republic of Korea today. It has been a journey of mutual respect, shared values and growing partnerships. I extend warm wishes to President of Korea Republic, Mr. Yoon Suk Yeol and look forward to working closely with him to deepen and expand our Special Strategic Partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত অমসুং কোরিয়াগী মরক্তা দিপ্লোমেতকী মরী লৈনরকপা চহি ৫০ মপুংফারকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
কোরিয়াগী রাস্ত্রপতিদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
10 DEC 2023 12:23PM by PIB Imphal
ভারত অমসুং কোরিয়াগী মরক্তা দিপ্লোমেতকী মরী লৈনরকপা চহি ৫০ মপুংফারকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি য়ুন সুক য়িওলদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। লৈবাক অমনা অমবু ইকায়খুম্নবা, গুনশিং শরুক য়ামিন্নবা অমসুং মরুপ-মপাং ওইবগী মরী ফগৎলকপগী খোঙচৎ অসিগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি স্পিসিএল স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ চেৎশিনহন্নবা অমসুং পাকথোক-চাউথোক্নবা য়ুন সুক য়িওলগা নকশিন্ননা থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ঙসি ঐখোয়না ভারত অমসুং কোরিয়াগী মরক্তা দিপ্লোমেতকী মরী লৈনরকপা চহি ৫০ মপুংফারকপদা হরাওবা ফোঙদোক্লি। মসি লৈবাক অমনা অমবু ইকায়খুম্নবা, গুনশিং শরুক য়ামিন্নবা অমসুং মরুপ-মপাং ওইবগী মরী ফগৎলকপগী খোঙচৎ অমনি। ঐনা কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি য়ুন সুক য়িওলদা য়াইফ-পাউজেল অমসুং স্পিসিএল স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ চেৎশিনহন্নবা অমসুং পাকথোক-চাউথোক্নবা নকশিন্ননা থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি”।