Prime Minister's Office
PM invites inputs for Mann ki Baat
17 NOV 2023 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited inputs from citizens for Mann ki Baat programme that will take place on 26th November 2023.
He has also expressed happiness to see a large number of inputs coming for this month’s Mann Ki Baat.
He has also urged to those to share the inputs who have not yet shared it on MyGov or NaMo App.
In a X post, the Prime Minister said;
“Glad to see a large number of inputs coming for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 26th.
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-26th-november-2023/
The inspiring life journeys shared are the essence of this programme, making every episode more enriching and insightful.
Those who have not yet shared their inputs can do so on MyGov or NaMo App.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মন কী বাতকী ইনপুত কৌখ্রে
17 NOV 2023 10:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর 26, 2023দা শন্দোক্কদবা মন কী বাতকী ইনপুত পীরক্নবা মীয়ামদা হায়খ্রে।
হন্দক্কী থাগী মন কী বাতকী ইনপুত মশিং য়াম্না মীয়াম্না পীনরকপা অসিদসু মহাক্না নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
মাইগোব নত্ত্রগা নামো এপ্তা হৌজিক ফাওবদা ইনপুত শেয়র তৌদ্রিবশিংনসু ইনপুত পীরক্নবা মহাক্না পুক্নিং থৌগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“নবেম্বর 26তা শন্দোক্কদৌরিবা #MannKiBaat অসিগীদমক্তা ইনপুত য়াম্না লাকপা উবদা নুংঙাইবা ফাওই।
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-26th-november-2023/
থৌরম অসিদা শেয়র তৌরিবা ইথিল পীনিংঙাই ওইরবা পুন্সি ৱারি কয়া অসিনা থৌরম অসিগী থৱাই ওইরি অমসুং মসিনা তাঙ্কক খুদিংবু লৌশিং লৈবা অমসুং মনুং হুৎপা অমা ওইহল্লি।
হৌজিক ফাওবদা ইনপুত শেয়র তৌদ্রিবা মীওইশিংনা মাইগোব নত্ত্রগা নামো এপ্তা শেয়র তৌরকপা য়াগনি”।