Prime Minister's Office
PM hails Virat Kohli for scoring 50th ODI century
15 NOV 2023 6:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed Virat Kohli on becoming the first cricketer to score 50 One Day International hundreds.
The Prime Minister posted on X:
“Today, Virat Kohli has not just scored his 50th ODI century but has also exemplified the spirit of excellence and perseverance that defines the best of sportsmanship.
This remarkable milestone is a testament to his enduring dedication and exceptional talent.
I extend heartfelt congratulations to him.May he continue setting a benchmark for future generations.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভিরাত কোহলীবু ৫০ শুবা ODI সেঞ্চুরী য়ৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
15 NOV 2023 6:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিরাত কোহলীবু ৫০ শুবা ৱান দে ইন্তর্নেস্নেল হন্দ্রেদ য়ৌবা অহানবা ক্রিকেতর ওইরকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
"ঙসি, ভিরাত কোহলীনা মহাক্কী ৫০ শুবা ODI সেঞ্চুরী য়ৌবা খক্তা নত্তনা স্পোর্তস্মেনশিপকীদমক্তা খ্বাইদগী ফরবা হৈথোই শিংথোইবা অমসুং অখাং কনবগী থৌনা অদুবুসু মশক তাক্লি।
মসিগী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপা অসিনা মহাক্কী হনবা লৈতনা হোৎনবা অমসুং থোইদোক হেন্দোকপা হৈশিংবা অদুগী খুদম অমনি।
ঐহাক্না থম্মোই শেংনা থাগৎপা ফোংদোকচরি। তুংদা লাক্কদৌরিবা মীরোনশিংগীদমক্তা মহাক্না বেঞ্চমার্ক অমা মখা তানা শেম্লকপা ওইরসনু।"