Prime Minister's Office
PM urges citizens to be vocal for local
08 NOV 2023 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today urged the masses to celebrate India’s entrepreneurial and creative spirit by supporting the local talent using digital media.
He also shared a link on which people can post a selfie with the product or its maker on the NaMO App.
The Prime Minister posted on X:
"This Diwali, let us celebrate India’s entrepreneurial and creative spirit with Vocal for Local threads on NaMo app.
narendramodi.in/vocal4local
Buy products which have been made locally and then post a selfie with the product or the maker on the NaMo App. Invite your friends and family to join your thread and spread the spirit of positivity.
Let us use the power of digital media to support local talent, encourage the creativity of fellow Indians and keep our traditions thriving."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা ভোকেল ফোর লোকেল ওইনবা ৱাফম থম্লক্লি
08 NOV 2023 1:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মীয়ামদা দিজিতেল মীদিয়া শীজিন্নদুনা লমদমসিগী হৈশিংববু ঙাক্লৌ পীদুনা ভারতকী ওন্ত্রপ্রিন্যুর অমদি ক্রিএতিব ওইবা ৱাখল্লোনবু সেলেব্রেৎ তৌনবা ৱাফম থমখ্রে‍।
মহাক্না নামো এপ্তা মীয়াম্না অদুগুম্বা পোত্থোকশিং নৎত্রগা মদুবু শারিবা মীওইশিংগা সেল্ফী নমদুনা থাগৎলক্নবা লিঙ্ক অমসু শেয়র তৌরকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“হন্দক্কী দিৱালীসিদা, ঐখোয়না নামো এপ্তা ভোকেল ফোর লোকেল থ্রেদকা লোয়ননা ভারতকী ওন্ত্রপ্রিন্যুর অমদি ক্রিএতিব ওইবা ৱাখল্লোনবু সেলেব্রেৎ তৌসি‍।
narendramodi.in/vocal4local
লমদমসিদা পুথোকপা পোৎলমশিং লৈবিয়ু অমদি পোত্থোক্তুগা নৎত্রগা মদুবু শারিবা মীওইদুগা সেল্ফী নমদুনা নামো এপ্তা থাগৎপিরকউ‍। অদোমগী মরূপশিং অমদি ইমুংম নুংসু অদোমগী থ্রেদতা শরুক য়াননবা পাউজেনবিয়ু অমদি অফবা ৱাখল্লোন শন্দোকপিয়ু‍।
ঐখোয়না দিজিতেল মীদিয়াগী মতিংবু লমদমসিগী হৈশিংবশিংদা ঙাক্লৌ পীননবা, ভারত মচাশিংগী ক্রিএতিবিতীবু পুক্নিং থৌগৎনবা অমদি ঐখোয়গী চৎনবীবু মতিং ফনা থম্ননবা শীজিন্নসি‍।”