ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲ ହେବା ପାଇଁ ଜନସାଧାରଣଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆହ୍ୱାନ
08 NOV 2023 1:49PM by PIB Bhubaneswar
ଡିଜିଟାଲ ମିଡିଆର ବ୍ୟବହାର ଦ୍ୱାରା ସ୍ଥାନୀୟ ପ୍ରତିଭାଙ୍କୁ ସମର୍ଥନ କରି ଭାରତର ଉଦ୍ୟୋଗୀ ତଥା ସୃଜନଶୀଳ ବ୍ୟକ୍ତିତ୍ୱଙ୍କୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଜନସାଧାଣଙ୍କୁ ନିବେଦନ କରିଛନ୍ତି ।
ସେ ଏକ ଲିଙ୍କ୍ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଥିରେ ଲୋକେ ସେମାନଙ୍କ ଉତ୍ପାଦ କିମ୍ବା ସମ୍ପୃକ୍ତ ନିର୍ମାତାଙ୍କ ସହ ସେଲଫି ଉଠାଇ ନମୋ ଆପରେ ପୋଷ୍ଟ କରିପାରିବେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏହି ଦୀପାବଳିରେ ଆସନ୍ତୁ ନମୋ ଆପରେ ଲୋକାଲ ଥ୍ରେଡ୍ ପାଇଁ ଆମେ ସ୍ୱର ଉଠାଇବା ସହ ଭାରତର ଉଦ୍ୟୋଗୀ ଏବଂ ସୃଜନଶୀଳତାକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ।
ସ୍ଥାନୀୟ ଅଞ୍ଚଳରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ ଉତ୍ପାଦ କିଣନ୍ତୁ ଏବଂ ସେହି ଉତ୍ପାଦ କିମ୍ବା ନିର୍ମାତାଙ୍କ ସହ ସେଲଫି ନେଇ ନମୋ ଆପରେ ପୋଷ୍ଟ କରନ୍ତୁ । ନିଜ ବନ୍ଧୁ ଏବଂ ପରିବାର ଲୋକଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ଏହି ସୂତ୍ରରେ ଯୋଡ଼ିହେବାକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରନ୍ତୁ । ସକାରାତ୍ମକ ଚିନ୍ତାଧାରାକୁ ବିସ୍ତାର କରନ୍ତୁ ।
ଆସନ୍ତୁ ଡିଜିଟାଲ ମିଡିଆ ଶକ୍ତିର ବ୍ୟବହାର କରି ସ୍ଥାନୀୟ ପ୍ରତିଭାକୁ ସମର୍ଥନ କରିବା, ଭାରତୀୟଙ୍କ ସୃଜନଶୀଳତାକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ଏବଂ ଆମ ପରମ୍ପରାକୁ ଆଗକୁ ବଢ଼ାଇବା ।’

Prime Minister's Office
PM urges citizens to be vocal for local
08 NOV 2023 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today urged the masses to celebrate India’s entrepreneurial and creative spirit by supporting the local talent using digital media.
He also shared a link on which people can post a selfie with the product or its maker on the NaMO App.
The Prime Minister posted on X:
"This Diwali, let us celebrate India’s entrepreneurial and creative spirit with Vocal for Local threads on NaMo app.
narendramodi.in/vocal4local
Buy products which have been made locally and then post a selfie with the product or the maker on the NaMo App. Invite your friends and family to join your thread and spread the spirit of positivity.
Let us use the power of digital media to support local talent, encourage the creativity of fellow Indians and keep our traditions thriving."