প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নাগৰিকক স্থানীয় সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰিবলৈ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 NOV 2023 1:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি জনসাধাৰণক ডিজিটেল মিডিয়াযোগে স্থানীয় প্ৰতিভাক সহায় কৰি ভাৰতৰ উদ্যোগী আৰু সৃষ্টিশীল মনোভাৱক উদযাপন কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
তেওঁ লগতে এটা লিংক শ্বেয়াৰ কৰে য’ত একাংশ লোকে নমো এপত সামগ্ৰী বা ইয়াৰ নিৰ্মাতাৰ সৈতে ছেলফি পোষ্ট কৰিব পাৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰৰ এক পোষ্টত কয়ঃ
"এই দীপাৱলীত, আহক আমি নমো এপত ভোকেল ফৰ লোকেল থ্ৰেডছৰ জৰিয়তে ভাৰতৰ উদ্যোগী আৰু সৃষ্টিশীল মনোভাৱক উদযাপন কৰোঁ।"
narendramodi.in/vocal4local
স্থানীয়ভাৱে নিৰ্মিত সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰক আৰু তাৰ পিছত নমো এপত সামগ্ৰী বা নিৰ্মাতাৰ সৈতে ছেলফি পোষ্ট কৰক। আপোনাৰ বন্ধু-বান্ধৱী আৰু পৰিয়ালক আপোনাৰ থ্ৰেডত যোগদান কৰিবলৈ আৰু ইতিবাচকতাৰ মনোভাৱ বিয়পাই দিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনাওক।
আহক, আমি ডিজিটেল মিডিয়াৰ শক্তি ব্যৱহাৰ কৰি স্থানীয় প্ৰতিভাক সমৰ্থন কৰোঁ, ভাৰতীয়সকলৰ সৃষ্টিশীলতাক উৎসাহিত কৰোঁ আৰু আমাৰ পৰম্পৰাক সমৃদ্ধ কৰি ৰাখো।"

Prime Minister's Office
PM urges citizens to be vocal for local
08 NOV 2023 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today urged the masses to celebrate India’s entrepreneurial and creative spirit by supporting the local talent using digital media.
He also shared a link on which people can post a selfie with the product or its maker on the NaMO App.
The Prime Minister posted on X:
"This Diwali, let us celebrate India’s entrepreneurial and creative spirit with Vocal for Local threads on NaMo app.
narendramodi.in/vocal4local
Buy products which have been made locally and then post a selfie with the product or the maker on the NaMo App. Invite your friends and family to join your thread and spread the spirit of positivity.
Let us use the power of digital media to support local talent, encourage the creativity of fellow Indians and keep our traditions thriving."