Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with the President of the UAE
The two leaders exchange views on the situation in West Asia
They share concern about terrorism, violence and loss of civilian lives
The two leaders call for early resolution of the security and humanitarian situation
The Leaders discuss ways to further strengthen Comprehensive Strategic Partnership
03 NOV 2023 6:48PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the UAE, His Highness Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan.
The two leaders exchanged views on the developments in the West Asian region.
Both leaders expressed deep concern at terrorism, deteriorating security situation and the loss of civilian lives.
The two leaders called for an early resolution of the security and humanitarian situation. They emphasized the importance of durable peace, security and stability in the region.
They also reiterated their commitment to continue to strengthen bilateral cooperation in diverse areas within the framework of the India-UAE Comprehensive Strategic Partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা UAEগী রাস্ত্রপতিগা ৱারি শাখ্রে
লুচিংবা অনিনা নোংচুপ এসিয়াগী থৌদোকশিংগী মতাংদা মশাগী ৱাখল্লোন ফোংদোক্নখি
মখোয়না তেরোরিজম, মীহৎ-মীপুন অমসুং মীচম মীয়ামগী পুন্সি মাঙলিবা অসিগী মতাংদা ৱাফম থম্নখি
লুচিংবা অনিনা সেক্যুরিতী অমসুং হ্যুমেনিতরিয়ন থৌদোকশিং অসিবু অথুবা মতমদা ৱারোইশিন পুরক্নবা হায়খি
লুচিংবশিংনা কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতজিক পার্ত্নরশিপ্পু মখা তানা কনখৎহন্নবা পাম্বৈ খন্নখি
03 NOV 2023 6:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি UAEগী রাস্ত্রপতি, হিস হাইনেস শৈখ মোহম্মদ বিন জায়েদ অলি নহ্যানগা তেলিফোন্দা ৱারি শাখি।
লুচিংবা অনিনা নোংচুপ এসিয়াগী থৌদোকশিংগী মতাংদা মশাগী ৱাখল্লোন ফোংদোক্নখি।
লুচিংবা অনিনা তেরোরিজম, মীহৎ-মীপুন অমসুং মীচম মীয়ামগী পুন্সি মাঙলিবা অসিগী মতাংদা ৱাফম থম্নখি।
লুচিংবা অনিনা সেক্যুরিতী অমসুং হ্যুমেনিতরিয়ন থৌদোকশিং অসিবু অথুবা মতমদা ৱারোইশিন পুরক্নবা হায়খি। লমদমশিং অসিদা মতম শাংনা শান্তি লৈবা, সেক্যুরিতীগী ফিভম ফবা অমসুং তংদু লৈতানা লৈবগী মরু ওইবশিংদা মখোয়না মিৎয়েং চঙখি।
ভারত-UAE কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতজিক পার্ত্নরশিপকী ফ্রেমৱর্ক মনুং চনবা তোঙান-তোঙানবা হীরমশিংদা লৈনরিবা বাইলেতরেল কোওপরেসনবু লেপ্তনা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা খোঙফম চেৎলি হায়না মখোয়না অমুক্কা হন্না ফোংদোকখি।