Prime Minister's Office
PM greets on Kannada Rajyotsava
01 NOV 2023 12:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed heartfelt greetings on the occasion of Kannada Rajyotsava.
The Prime Minister posted on X :
"On this Kannada Rajyotsava, we celebrate the spirit of Karnataka - a cradle of ancient innovation and modern enterprise. Its people, a blend of warmth and wisdom, fuel the state's relentless march towards greatness. May Karnataka continue to thrive, innovate and inspire."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কন্নরা রাজ্যোৎসভাগী য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
01 NOV 2023 12:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কন্নরা রাজ্যোৎসভাগী থৌরমগা মরী লৈননা থম্মোয়নুংগী ওইবা য়াইফ পাউজেল পীরক্লি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“কন্নরা রাজ্যোৎসভা অসিদা, ঐখোয়না অরিবা মতমগী ইনোভেসন অমদি অনৌবা মতমগী এন্তরপ্রাইজকী তুংনফম ওইরিবা কর্নাতকাগী ৱাখল্লোনবু হরাও তয়াম্না পাঙথোক্লি‍। তরাম তরাম্বা অমদি লৌশিংগী অপুনবা ওইরিবা লমদমসিগী মীয়াম্না অথোইবা লম্বীদা স্তেত অসিনা হনবা লৈতনা চঙশিল্লিবা খোঙজঙসিবু মথৌ হাপ্লি‍। কর্নাতকা মখা তানা চাওখৎলকপা, অনৌবা ৱাখল্লোন পুথোকপা অমদি পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু‍।”