ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କନ୍ନଡ଼ ରାଜ୍ୟୋତ୍ସବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
01 NOV 2023 12:44PM by PIB Bhubaneswar
କନ୍ନଡ଼ ରାଜ୍ୟୋତ୍ସବ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘କନ୍ନଡ଼ ରାଜ୍ୟୋତ୍ସବ ଅବସରରେ ଆମେ କର୍ଣ୍ଣାଟକର ଭାବନାର ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଛୁ, ଯାହା କି ପ୍ରାଚୀନ ଉଦ୍ଭାବନ ଏବଂ ଆଧୁନିକ ଉଦ୍ୟୋଗର ଏକ ସ୍ଥଳ । ଏଠାକାର ଲୋକ ହୃଦୟବାନ ଏବଂ ଜ୍ଞାନୀ, ସେମାନେ ରାଜ୍ୟର ନିରନ୍ତର ଯାତ୍ରାକୁ ଗତି ଦେଇଥା’ନ୍ତି । କର୍ଣ୍ଣାଟକ ଏପରି ନିରନ୍ତର ପ୍ରଗତି କରୁ, ଉଦ୍ଭାବନ ସହ ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ହେଉ ।’

Prime Minister's Office
PM greets on Kannada Rajyotsava
01 NOV 2023 12:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed heartfelt greetings on the occasion of Kannada Rajyotsava.
The Prime Minister posted on X :
"On this Kannada Rajyotsava, we celebrate the spirit of Karnataka - a cradle of ancient innovation and modern enterprise. Its people, a blend of warmth and wisdom, fuel the state's relentless march towards greatness. May Karnataka continue to thrive, innovate and inspire."