প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কানাড়া ৰাজ্যোৎসৱ উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনাইছে
01 NOV 2023 12:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কানাড়া ৰাজ্যোৎসৱ উপলক্ষে আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"কানাড়া ৰাজ্যোৎসৱত আমি কৰ্ণাটকৰ আত্মা উদযাপন কৰোঁ - প্ৰাচীন উদ্ভাৱন আৰু আধুনিক উদ্যোগৰ এক দোলনা। ইয়াৰ লোকসকলে উষ্ণতা আৰু জ্ঞানৰ মিশ্ৰণেৰে ৰাজ্যখনৰ মহানতাৰ দিশে নিৰন্তৰ যাত্ৰাত ইন্ধন যোগায়। কৰ্ণাটকৰ বিকাশ, উদ্ভাৱন আৰু অনুপ্ৰেৰণা অব্যাহত থাকক।"

Prime Minister's Office
PM greets on Kannada Rajyotsava
01 NOV 2023 12:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed heartfelt greetings on the occasion of Kannada Rajyotsava.
The Prime Minister posted on X :
"On this Kannada Rajyotsava, we celebrate the spirit of Karnataka - a cradle of ancient innovation and modern enterprise. Its people, a blend of warmth and wisdom, fuel the state's relentless march towards greatness. May Karnataka continue to thrive, innovate and inspire."