Prime Minister's Office
Prime Minister speaks to Union Railway Minister, Shri Ashwini Vaishnaw over Andhra Pradesh Train accident
Also announces ex-gratia from PMNRF
29 OCT 2023 11:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to Union Railway Minister, Shri Ashwini Vaishnaw over the Andhra Pradesh train accident. Shri Modi took stock of the situation in the wake of the unfortunate train derailment between Alamanda and Kantakapalle section.
Shri Modi also extended condolences to the bereaved families and prays that the injured recover soon.
The Prime Minister also announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured in rail accident.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“PM @narendramodi spoke to Railway Minister Shri @AshwiniVaishnaw and took stock of the situation in the wake of the unfortunate train derailment between Alamanda and Kantakapalle section.
Authorities are providing all possible assistance to those affected. The Prime Minister extends condolences to the bereaved families and prays that the injured recover soon.”
“The Prime Minister has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the PMNRF for the next of kin of each deceased due to the train derailment between Alamanda and Kantakapalle section. The injured would be given Rs. 50,000.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আন্ধ্র প্রদেশতা থোকখিবা ত্রেন এক্সিদেন্তগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা কেন্দ্রগী রেলৱে মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনি বৈশ্নোগা ৱারী শাখ্রে
PMNRFদগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবসু লাউথোকখ্রে
29 OCT 2023 11:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোসীনা কেন্দ্রগী রেলৱে মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনি বৈশ্নোগা আন্ধ্র প্রদেশতা থোকখিবা ত্রেন এক্সিদেন্তগী মতাংদা ৱা শাখ্রে। শ্রী মোদীনা অলামন্দা অমসুং কন্তাকাপল্লে সেক্সনগী মরক্তা লাইবক থীবা ত্রেন গুরুং চৎপগী থৌদোক অদুগী ফীভম য়েংশিনখ্রে।
শ্রী মোদীনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং অশোক অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা থৌনিখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা PMNRFদগী লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংগী মীওইদা লুপা লাখ 2 অমসুং রেল এক্সিদেন্তদা অশোক অপন নংখ্রবশিংদা লুপা 50,000 পীনবসু লাউথোকখ্রে।
Xদা প্রধান মন্ত্রী লোইশঙনা পোস্ত তৌখি;
“পি.এম. @narendramodiনা রেলৱে মন্ত্রী শ্রী @AshwiniVaishnawগা ৱারী শাখ্রে অমসুং অলামন্দা অমসুং কন্তাকাপল্লে সেক্সনগী মরক্তা লাইবক থীবা ত্রেন গুরুং চৎপগী থৌদোক অদুগী ফীভম য়েংশিনখ্রে।
অশোক অপন নংখ্রবশিংদা ওথোরিতীশিংনা অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীগনি। প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং অশোক অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা থৌনিখ্রে।”
“অলামন্দা অমসুং কন্তাকাপল্লে সেক্সনগী মরক্তা ত্রেন গুরুং চৎনবা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা প্রধান মন্ত্রীনা PMNRFদগী লুপা লাখ 2 পীনবা লাউথোকখ্রে। অশোক অপন নংখ্রবশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি।”