Prime Minister's Office
PM delighted as India's medal tally reaches historic 100 at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, expressed joy as Indian athletes won their 100th medal at the Hangzhou Asian Para Games today.
He hailed the athletes, coaches and their support system for the historic feat.
The Prime Minister posted on X:
"100 MEDALS at the Asian Para Games! A moment of unparalleled joy. This success is a result of the sheer talent, hard work, and determination of our athletes.
This remarkable milestone fills our hearts with immense pride. I extend my deepest appreciation and gratitude to our incredible athletes, coaches and the entire support system working with them.
These triumphs inspire us all. They serve as a reminder that nothing is impossible for our youth."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত ইতিহাস সৃষ্টি কৰি ভাৰতৰ পদকৰ সংখ্যা ১০০ত উপনীত, আনন্দিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
28 OCT 2023 11:41AM by PIB Guwahati
চীনৰ হাংঝৌত চলি থকা এছিয়ান পেৰা গেমছত ভাৰতীয় খেলুৱৈসকলে ইতিহাস সৃষ্টি কৰি শততম পদক লাভ কৰাত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আনন্দ প্ৰকাশ কৰে।
তেওঁ এই ঐতিহাসিক কৃতিত্বৰ বাবে খেলুৱৈ, প্ৰশিক্ষক আৰু তেওঁলোকৰ সমগ্ৰ ‘ছাপ’ৰ্ট ছিষ্টেম’টোক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰি লিখিছে: “এছিয়ান পেৰা গেমছত ১০০ পদক! এক অতুলনীয় আনন্দৰ মুহূৰ্ত। এই সফলতা আমাৰ খেলুৱৈসকলৰ নিৰ্মল প্ৰতিভা, কঠোৰ পৰিশ্ৰম, আৰু দৃঢ়তাৰ ফল।”
এই উল্লেখযোগ্য মাইলৰ খুঁটিয়ে আমাক সকলোকে অপৰিসীম গৌৰৱান্বিত কৰিছে। আমাৰ খেলুৱৈসকলৰ অবিশ্বাস্য প্ৰদৰ্শন, প্ৰশিক্ষক আৰু তেওঁলোকৰ সৈতে কাম কৰা সমগ্ৰ ‘চা”ৰ্ট ছিষ্টেম’টোৰ প্ৰতি মই মোৰ গভীৰ কৃতজ্ঞতা আৰু কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰিছো।
এই জয়বোৰে আমাক সকলোকে অনুপ্ৰাণিত কৰে। আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ বাবে একোৱেই অসম্ভৱ নহয় বুলি তেওঁলোকে সোঁৱৰাই দিয়ে।"