Prime Minister's Office
PM congratulates Lakshmi for winning bronze in women's discus throw at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Lakshmi for wining a bronze medal in the women's discus throw F37/38 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Lakshmi for the prestigious Bronze in Women's Discus Throw-F37/38 event. She is an inspiration to the entire nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লকশমিবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপীগী দিস্কস থ্রোদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
27 OCT 2023 6:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লকশমিবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপীগী দিস্কস থ্রো F37/38 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
লকশমিবু হাংঝৌ নুপীগী দিস্কস থ্রো F37/38 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না লৈবাক পুম্বদা ইথিল পীরি।"