প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলা ডিস্কাছ থ্ৰ’ত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত লক্ষ্মীক অভিনন্দন জনায়
27 OCT 2023 6:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ডিস্কাছ থ্ৰ' ইভেণ্ট এফ৩৭/৩৮ত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত লক্ষ্মীক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"মহিলা ডিস্কাছ থ্ৰ'-এফ৩৭/৩৮ ইভেণ্টত প্ৰতিষ্ঠিত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত লক্ষ্মীক অভিনন্দন। তেওঁ সমগ্ৰ দেশৰ বাবে এক প্ৰেৰণা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Lakshmi for winning bronze in women's discus throw at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Lakshmi for wining a bronze medal in the women's discus throw F37/38 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Lakshmi for the prestigious Bronze in Women's Discus Throw-F37/38 event. She is an inspiration to the entire nation."