Prime Minister's Office
PM congratulates Manasi Nayana Joshi, Thulasimathi Murugesan for winning silver in women's doubles Badminton at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Manasi Nayana Joshi and Thulasimathi Murugesan for wining a silver medal in the women's doubles SL3-SU5 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised their teamwork.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to @joshimanasi11 and @Thulasimathi11 for their splendid Silver win in Women's Doubles SL3-SU5 event. Great teamwork and dedication by them!"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ୍ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ମହିଳା ଡବଲ୍ସ ବ୍ୟାଡମିଣ୍ଟନରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ମାନସୀ ନୟନା ଯୋଶୀ ଓ ତୁଳସୀମାଥୀ ମୁରୁଗେସନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 OCT 2023 6:40PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ହାଙ୍ଗଜୋ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ମହିଳା ଡବଲ୍ସ ଏସଏଲ୩-ଏସ୍ୟୁ୫ ଇଭେଣ୍ଟରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ମାନସୀ ନୟନା ଯୋଶୀ ଏବଂ ତୁଳସୀମାଥୀ ମୁରୁଗେସନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ସେ ସେମାନଙ୍କ ଦଳଗତ କାର୍ଯ୍ୟକୁ ମଧ୍ୟ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟର ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ମହିଳା ଡବଲ୍ସ ଏସଏଲ୩-ଏସ୍ୟୁ୫ ଇଭେଣ୍ଟରେ ଚମତ୍କାର ରୌପ୍ୟ ବିଜୟ ପାଇଁ @joshimanasi11 ଓ @Thulasimathi11 ଅଭିନନ୍ଦନ। ସେମାନଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଆକର୍ଷଣୀୟ ଦଳଗତ କାର୍ଯ୍ୟ ଏବଂ ନିଷ୍ଠା ଦେଶକୁ ଗର୍ବିତ କରିଛି!"