প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী দবলস বেতমিন্তন্দা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মনাসি নয়ানা জোসি, তুলাসিমতি মুরুগেসন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
27 OCT 2023 6:40PM by PIB Imphal
ঙসি হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী দবলস এসএল৩-এসয়ু৫ ইভেন্তদা বেতমিন্তন্দা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনাসি নয়ানা জোসি, তুলাসিমতি মুরুগেসন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না মখোয়গী তিমৱার্কশু থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপীগী দবলস এসএল৩-এসয়ু৫ ইভেন্তদা মখোয়না সিলভর মেদল ফংলকপদা @joshimanasi11 অমসুং @Thulasimathi11 থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী অচৌবা তিমৱার্ক অমসুং কৎথোকপা লৈখি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Manasi Nayana Joshi, Thulasimathi Murugesan for winning silver in women's doubles Badminton at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Manasi Nayana Joshi and Thulasimathi Murugesan for wining a silver medal in the women's doubles SL3-SU5 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised their teamwork.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to @joshimanasi11 and @Thulasimathi11 for their splendid Silver win in Women's Doubles SL3-SU5 event. Great teamwork and dedication by them!"