প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ডাবলছ বেডমিণ্টন ইভেণ্টত ৰূপ পদক জয়ৰ বাবে মানসী নয়না যোশী, থুলাসীমাথী মুৰুগেছানক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 OCT 2023 6:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ডাবলছ-এছএল৩-এছইউ৫ ইভেণ্টত ৰূপ পদক জয়ৰ বাবে মানসী নয়না যোশী, থুলাসীমাথী মুৰুগেছানক অভিনন্দন জনাইছে।
তেওঁ লগতে তেওঁলোকৰ দলগত কামৰ প্ৰশংসা কৰে।
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
"মহিলাৰ ডাবলছ-এছএল৩-এছইউ৫ ইভেণ্টত চমকপ্ৰদ প্ৰদৰ্শনেৰে ৰূপ পদক জয়ৰ বাবে @joshimanasi11 আৰু @Thulasimathi11 অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁলোক দলগত কাম আৰু সমৰ্পনক প্ৰশংসা কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Manasi Nayana Joshi, Thulasimathi Murugesan for winning silver in women's doubles Badminton at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Manasi Nayana Joshi and Thulasimathi Murugesan for wining a silver medal in the women's doubles SL3-SU5 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised their teamwork.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to @joshimanasi11 and @Thulasimathi11 for their splendid Silver win in Women's Doubles SL3-SU5 event. Great teamwork and dedication by them!"