Prime Minister's Office
PM conveys best wishes to all personnel of the Indian Army on Infantry Day
27 OCT 2023 1:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes to all personnel of the Indian Army on Infantry Day.
Sharing a post on X by ADG, Public Information , Indian Army, the Prime Minister said:
“Best wishes to all personnel of the Indian Army on Infantry Day. This is a day to honour the relentless courage and tenacity of our infantry. Every effort of theirs echoes their commitment to our nation's safety and sovereignty. Their tireless vigil and unmatched valour have stood the test of time.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইনফেন্ত্রী দেদা ইন্দিয়ন আর্মী খুদিংমক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
27 OCT 2023 1:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দেদা ইন্দিয়ন আর্মী খুদিংমক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা এ.দি.জি., পব্লিক ইনফোর্মেসন, ইন্দিয়ন আর্মীদা থাগৎখিঃ
"ইনফেন্ত্রী দে অসিদা ইন্দিয়ন আর্মী খুদিংমক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। নুমিৎ অসি ঐখোয়গী ইনফেন্ত্রীশিংগী চোকথবা লৈতবা থৌনা অমসুং হনবা নাইদবা লিংজেলবু ইকাই খুম্নবগী নুমিৎ অমনি। মখোয়না হোৎনজবা খুদিংমক্তা ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী সেফতী অমসুং সোভরেন্তী ঙাকনবগী মমি তারি। মখোয়না চোকথবা নাইদনা হোৎনজবা অমসুং চাংদম্নিঙাই লৈত্রবা মথৌনানা তাঙ্কক কয়াদা মাই পাকপা পুরক্লি।"