ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇନ୍‌ଫାଣ୍ଟ୍ରି ଦିବସ ଅବସରରେ ଭାରତୀୟ ସେନାର ସମସ୍ତ ଯବାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 OCT 2023 1:52PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଇନ୍‌ଫାଣ୍ଟ୍ରି ଦିବସ ଅବସରରେ ଭାରତୀୟ ସେନାର ସମସ୍ତ ଯବାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଭାରତୀୟ ସେନାର ଲୋକ ସୂଚନା ବିଭାଗର ଏଡିଜିଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଟ୍ବିଟର ର ଏକ ପୋଷ୍ଟ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
ସେ କହିଛନ୍ତି, ଭାରତୀୟ ସେନାର ସମସ୍ତ ଯବାନଙ୍କୁ ଇନଫାଣ୍ଟ୍ରି ଦିବସର ଶୁଭେଚ୍ଛା। ଏହା ଆମ ଇନଫାଣ୍ଟ୍ରି ବାହିନୀର ନିରନ୍ତର ସାହସ ଏବଂ ଦୃଢ଼ତାକୁ ସମ୍ମାନ ଦେବାର ଦିନ । ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରତ୍ୟେକ ପ୍ରୟାସ ଆମ ଦେଶର ସୁରକ୍ଷା ଏବଂ ସାର୍ବଭୌମତ୍ୱ ପ୍ରତି ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରେ। ସେମାନଙ୍କ ଅକ୍ଳାନ୍ତ ସତର୍କତା ଓ ଅତୁଳନୀୟ ବୀରତ୍ୱ ସର୍ବଦା ପ୍ରକାଶିତ ହୋଇଛି।

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes to all personnel of the Indian Army on Infantry Day
27 OCT 2023 1:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes to all personnel of the Indian Army on Infantry Day.
Sharing a post on X by ADG, Public Information , Indian Army, the Prime Minister said:
“Best wishes to all personnel of the Indian Army on Infantry Day. This is a day to honour the relentless courage and tenacity of our infantry. Every effort of theirs echoes their commitment to our nation's safety and sovereignty. Their tireless vigil and unmatched valour have stood the test of time.”