Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Bhagyashri Madhavrao Jhadav in Women's Shot Put-F34 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Bhagyashri Madhavrao Jhadav on winning the Silver medal in Women's Shot Put-F34 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Bhagyashri Madhavrao Jhadav for clinching the Silver medal in the Women's Shot Put-F34 event at Asian Para Games. All the best for the endeavours ahead.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত মহিলাৰ শ্বটপুট-এফ ৩৪ প্ৰতিযোগিতাত ভাগ্যশ্ৰী মাধৱৰাও ঝাদৱৰ ৰূপৰ পদক অৰ্জন উদযাপন কৰে
26 OCT 2023 11:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত মহিলাৰ শ্বটপুট-এফ ৩৪ প্ৰতিযোগিতাত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ভাগ্যশ্ৰী মাধৱৰাও ঝাদৱক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"এছিয়ান পেৰা গেমছৰ মহিলাৰ শ্বটপুট-এফ ৩৪ প্ৰতিযোগিতাত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ভাগ্যশ্ৰী মাধৱৰাও ঝাদৱক অভিনন্দন জনাইছো। আগন্তুক প্ৰচেষ্টাসমূহৰ বাবে তেওঁলৈ শুভেচ্ছা থাকিল।"