Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Cricket Team on their victory against New Zealand in Men’s ODI Cricket World Cup 2023
22 OCT 2023 11:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Cricket Team on their splendid victory against New Zealand in Men’s ODI Cricket World Cup 2023.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to the Indian cricket team on their splendid victory against New Zealand! It was a splendid team effort where everybody contributed. The dedication and skill on the field was exemplary.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেত তীম্বু নুপাগী ODI ক্রিএত ৱার্ল্দ কপ ২০২৩ দা ন্যু জিলেন্দগী মাইয়োক্তা মায় পাকখিবগীদমক হরাওবা ফোংদোক্লি
22 OCT 2023 11:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেত তীম্বু নুপাগী ODI ক্রিএত ৱার্ল্দ কপ ২০২৩ দা ন্যু জিলেন্দগী মাইয়োক্তা মায় পাকখিবগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"ন্যু জিলেন্দগী মাইয়োক্তা মায় পাকখিবগীদমক ভারতকী ক্রিকেত তীম্বু হরাওবা ফোংদোকচরি! শান্নরোই খুদিংমক্না হোৎনদুনা ফংখিবা মায় পাকপা অমনি। কত্থোকপা অমসুং ফীল্দদা উতখিবা হৈশিংবশিং অদু য়াম্না শিংথানিংঙাইনি।"