Prime Minister's Office
Nari Shakti Vandan Adhiniyam is a call for women to lead our nation: PM
16 OCT 2023 4:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has underlined the significance of the Nari Shakti Vandan Adhiniyam for women empowerment in the country.
Talking about an article written by Union Minister, G Kishan Reddy on Nari Shakti Vandan Adhiniyam, the Prime Minister’s Office posted on X;
“Union Minister, Shri @kishanreddybjp, writes how the recently passed Nari Shakti Vandan Adhiniyam is a symbol of empowerment and a call for women to lead our nation towards a brighter future.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম অসি নুপীশিংনা ঐখোয়গী লৈবাক লমজিংনবা খোঙজং অমনি: প্রধান মন্ত্রী
16 OCT 2023 4:03PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা নুপীশিংদা শক্তি পীবদা নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়মগী মরুওইবগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।
নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়মগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জি কিসন রেদ্দিনা ইবা আর্তিকল অমগী মতাংদা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“হন্দক পাস তৌখিবা নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়মনা কমদৌনা নুপীশিং শক্তি পীনবা খুদম অমা ওইখিবগে অমসুং হেন্না ফবা তুংলমচৎ অমগীদমক নুপীশিংনা ঐখোয়গী লৈবাক লমজিংনবা খোঙজং অমনি হায়না য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী @kishanreddybjp ইখ্রে”।