Prime Minister's Office
PM congratulates Deepak Punia for winning Silver medal in Men's Wrestling 86kg event at Asian Games 2022
07 OCT 2023 6:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Deepak Punia for winning Silver medal in Men's Wrestling 86kg event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“What an incredible performance by Deepak Punia! Congrats on winning the Silver Medal in the Men's Wrestling 86kg event.
His dedication and spirit are truly inspiring and have led to this amazing performance.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দীপক পুনিয়ানা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপাগী রেস্লিং ৮৬ কেজিদা সিলভর মেদল লৌরকপগীদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
07 OCT 2023 6:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দীপক পুনিয়ানা হাংজৌদ পাঙথোকপা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপাগী রেস্লিং ৮৬কেজি মশান্নদা সিলভর মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“দীপক পুনিয়াগী কয়াদা নীংথিজরবা পর্ফোর্মেন্সনো! নুপাগী রেস্লিং ৮৬কেজি মশান্নদা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।
মহাক্কী পুক্নিং লুপ্পা অমদি মথৌনা তশেংনা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাইনি অমদি মদুনা নীংথিজরবা পর্ফোর্মেন্স অসি ওইহল্লকপনি‍।”