প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ মল্লযুদ্ধৰ ৮৬ কিলোগ্ৰাম ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয় কৰা বাবে দীপক পুনিয়াক অভিনন্দন জনায়
07 OCT 2023 6:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাংঝৌত এছিয়ান গেমছ-২০২২ত পুৰুষৰ মল্লযুদ্ধৰ ৮৬ কিলোগ্ৰাম ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয় কৰা বাবে পালোৱান দীপক পুনিয়াক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰি লিখিছে:
"দীপক পুনিয়াৰ এয়া অতুলনীয় প্ৰদৰ্শন! পুৰুষৰ মল্লযুদ্ধৰ ৮৬ কিলোগ্ৰাম ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয় কৰাত অভিনন্দন।
তেওঁৰ সমৰ্পণ আৰু ভাবনা বাস্তৱত প্ৰেৰণাদায়ক আৰু এইবাবেই এই আমোদজনক প্ৰদৰ্শন সন্মুখলৈ আহিছে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Deepak Punia for winning Silver medal in Men's Wrestling 86kg event at Asian Games 2022
07 OCT 2023 6:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Deepak Punia for winning Silver medal in Men's Wrestling 86kg event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“What an incredible performance by Deepak Punia! Congrats on winning the Silver Medal in the Men's Wrestling 86kg event.
His dedication and spirit are truly inspiring and have led to this amazing performance.”