ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏସିଆନ୍ ଗେମ 2022 ରେ ପୁରୁଷଙ୍କ କୁସ୍ତିର 86 କିଲୋଗ୍ରାମ ଇଭେଣ୍ଟରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ ଦୀପକ ପୁନିଆକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
07 OCT 2023 6:20PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ହୋଙ୍ଗଝାଉରେ ଏସିଆନ୍ ଗେମ୍-2022 ରେ ପୁରୁଷଙ୍କ କୁସ୍ତିର 86 କିଲୋଗ୍ରାମ ଇଭେଣ୍ଟରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ ଦୀପକ ପୁନିଆଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ ଟ୍ବିଟରରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟ କରି ଲେଖିଛନ୍ତି :
‘‘ଦୀପକ ପୁନିଆଁଙ୍କର ଏହା ଅବିଶ୍ବସନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ। ପୁରୁଷ କୁସ୍ତିର 86 କିଲୋଗ୍ରାମ ଇଭେଣ୍ଟରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ।’’
ତାଙ୍କର ସମର୍ପଣ ଏବଂ ଭାବନା ବାସ୍ତବରେ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଅଟେ ଏବଂ ଏହି କାରଣରୁ ଏହି ଅଦ୍ଭୁତ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଦେଖାଯାଇ ପାରିଛି।

Prime Minister's Office
PM congratulates Deepak Punia for winning Silver medal in Men's Wrestling 86kg event at Asian Games 2022
07 OCT 2023 6:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Deepak Punia for winning Silver medal in Men's Wrestling 86kg event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“What an incredible performance by Deepak Punia! Congrats on winning the Silver Medal in the Men's Wrestling 86kg event.
His dedication and spirit are truly inspiring and have led to this amazing performance.”