Prime Minister's Office
100 medals - A momentous achievement for India at the Asian Games : PM
PM to host and interact with the Asian Games contingent on the 10th
07 OCT 2023 8:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the nation is thrilled as our athletes have surpassed the milestone of 100 medals in the Asian Games.
The Prime Minister will host and interact with the contenvent on 10th October.
Shri Narendra Modi posted on X :
"A momentous achievement for India at the Asian Games!
The people of India are thrilled that we have reached a remarkable milestone of 100 medals.
I extend my heartfelt congratulations to our phenomenal athletes whose efforts have led to this historic milestone for India.
Every awe-inspiring performance has made history and filled our hearts with pride.
I look forward to hosting our Asian Games contingent on the 10th and interacting with our athletes."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেদল 100 – এসিয়ন গেম্সতা ভারতকী পুৱারী ওইরবা মাইপাকপা অমা: পি.এম.
10thতা পি.এম.না এসিয়ন গেম্সকী কন্তিনজেন্তশিংগা উনগনি অমসুং ৱারী-ৱাতাই শাগনি
07 OCT 2023 8:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন গেম্সতা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংনা মেদল 100গী মাইলস্তন হেনখিবদা লৈবাক অসিনা নুংঙাইবা পোকই হায়না ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ওক্তোবর 10দা কন্তিনজেন্তশিংগা উনগনি অমসুং ৱারী-ৱাতাই শাগনি।
শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"এসিয়ন গেম্সতা ভারতকী অচৌবা মাইপাকপা অমা!
ঐখোয়না মেদল 100গী শীংথানীংঙাই ওইবা মাইলস্তন অমা য়ৌবদা ভারতকী মীয়াম্না নুংঙাইবা পোকই।
ভারতকী পুৱারী ওইরবা মাইলস্তন অসি য়ৌহনবা ঙমখিবা কন্না হোৎনখিবা ঐখোয়গী থোইদোক হেন্দোক্লবা শান্নরোয়শিংদা ঐহাক্না থমোয় শেংনা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।
শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্স খুদিংমক্না পুৱারী শেমখি অমসুং ঐখোয়গী থমোয়শিংদা চাউথোকচবনা থলহনখি।
10thতা ঐখোয়গী এসিয়ন গেম্সকী কন্তিনজেন্তগা উনগদবা অমসুং ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগা ৱারী শাগদবা অসি খৌরাংনা ঙাইজরি।"