Prime Minister's Office
PM speaks to Sikkim Chief Minister
Takes stock of the situation in the wake of the unfortunate natural calamity in parts of the Sikkim
04 OCT 2023 3:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to Chief Minister of Sikkim, Shri Prem Singh Tamang and took stock of the situation in the wake of the unfortunate natural calamity in parts of the Sikkim. He has also assured all possible support in this situation.
Shri Modi also prayed for the safety and well-being of all those affected.
The Prime Minister posted on X;
“Spoke to Sikkim CM Shri @PSTamangGolay and took stock of the situation in the wake of the unfortunate natural calamity in parts of the state. Assured all possible support in addressing the challenge. I pray for the safety and well-being of all those affected.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিক্কিমগী মুখ্য মন্ত্রীগা ৱারী শানখ্রে
সিক্কিমগী শরুক খরদা থোক্লিবা মহৌশাগী খুদোংথিবা থৌদোক্না শোকহল্লিবা ফিভমগী মতাংদা য়েংশিনখ্রে
04 OCT 2023 3:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিক্কিমগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী প্রেম সিংহ তমাংগা ৱারী শানদুনা সিক্কিমগী শরুক খরদা থোক্লিবা মহৌশাগী খুদোংথিবা থৌদোক্না শোকহল্লিবা ফিভমগী মতাংদা য়েংশিনখ্রে। মহাক্না ফিভম অসিদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংগনি হায়বগী থাজবা পীখ্রে।
শ্রী মোদীনা অৱাবা তারবশিংবু অশোই অঙাম য়াওদনবা থৌনিজখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"সিক্কিমগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী @PSTamangGolay গা ৱারী শানদুনা সিক্কিমগী শরুক খরদা থোক্লিবা মহৌশাগী খুদোংথিবা থৌদোক্না শোকহল্লিবা ফিভমগী মতাংদা খন্নখ্রে। খুদোংথিবা অসিদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংগনি হায়বগী থাজবা পীখি। অৱাবা তারবশিংবু অশোই অঙাম য়াওদনবা থৌনিজরি।"