Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Arjun Singh and Sunil Singh Salam in Men's Canoe Double 1000m event at Asian Games 2022
03 OCT 2023 2:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Arjun Singh and Sunil Singh Salam on winning the Bronze medal in Men's Canoe Double 1000m event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Arjun Singh and Sunil Singh Salam for winning the Bronze Medal in the Men's Canoe Double 1000m event at the Asian Games.
They have made the nation proud with their splendid performance and determination. They have also inspired millions of young Indians to pursue their dreams and excel in sports.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী কেনু দবল মিতর ১০০০ ইভেন্তদা অর্জুন সিংহ অমসুং সুনিল সিংহ সালাম্না ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 OCT 2023 2:19PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী কেনু দবল মিতর ১০০০ ইভেন্তদা অর্জুন সিংহ অমসুং সুনিল সিংহ সালাম্না ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী কেনু দবল মিতর ১০০০ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা অর্জুন সিংহ অমসুং সুনিল সিংহ সালাম থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মখোয়গী ফজরবা পর্ফোমেন্স অমসুং খাংবা কনবনা মখোয়না লৈবাক অসি চাউথোকচবা ফাওহল্লে। মখোয়গী মঙলানশিং মঙফাওননবা অমসুং শান্নবদা মাংজিল থানবা নহা ওইরিবা ভারতমচা কয়া মখোয়না ইথিল পীরে”।