ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ୍ ଗେମ 2022 ରେ ପୁରୁଷଙ୍କ କେନୋ ଡବଲ୍ 1000 ମିଟର ଇଭେଣ୍ଟରେ ଅର୍ଜୁନ ସିଂ ଓ ସୁଶିଲ୍ ସିଂ ସଲାମଙ୍କ ଦ୍ବାରା ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ ଖୁସି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 OCT 2023 2:19PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ହାଙ୍ଗଝୌରେ ଆୟୋଜିତ ଏସିଆନ୍ ଗେମ୍ 2022 ରେ ପୁରୁଷଙ୍କ କେନୋ ଡବଲ୍‌ 1000 ମିଟର ଇଭେଣ୍ଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଚ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ ଅର୍ଜୁନ ସିଂ ଏବଂ ସୁସିଲ୍ ସିଂ ସଲାମଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟରରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି
‘‘ଏସିଆନ୍ ଗେମରେ ପୁରୁଷଙ୍କ କେନୋ ଡବଲ୍‌ 1000 ମିଟର ଇଭେଣ୍ଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ ଅର୍ଜୁନ ସିଂ ଏବଂ ସୁସିଲ୍ ସିଂ ସଲାମଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ।
ସେମାନେ ତାଙ୍କର ଆକର୍ଷଣୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଏବଂ ଦୃଢ଼ ସଙ୍କଳ୍ପ ଦ୍ବାରା ଦେଶକୁ ଗୌରବାନ୍ବିତ କରିଛନ୍ତି। ସେ ଲକ୍ଷ୍ୟ ଲକ୍ଷ୍ୟ ଯୁବ ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ନିଜର ସ୍ବପ୍ନକୁ ସାକାର କରିବା ଏବଂ ଖେଳରେ ଉତ୍କୃଷ୍ଟତା ହାସଲ କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରେରିତ କରିଛନ୍ତି।’’

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Arjun Singh and Sunil Singh Salam in Men's Canoe Double 1000m event at Asian Games 2022
03 OCT 2023 2:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Arjun Singh and Sunil Singh Salam on winning the Bronze medal in Men's Canoe Double 1000m event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Arjun Singh and Sunil Singh Salam for winning the Bronze Medal in the Men's Canoe Double 1000m event at the Asian Games.
They have made the nation proud with their splendid performance and determination. They have also inspired millions of young Indians to pursue their dreams and excel in sports.”