Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Seema Punia in Women’s Discus Throw event at Asian Games 2022
01 OCT 2023 8:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Seema Punia on winning the Bronze medal in Women’s Discus Throw event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“A remarkable Bronze Medal for Seema Punia. A great performance by her in the Discus Throw event. Her dedication and hard work have made the nation proud once again.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ୨୦୨୨ରେ ମହିଳା ଡିସକସ୍ ଥ୍ରୋ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସୀମା ପୁନିଆ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଖୁସି
01 OCT 2023 8:40PM by PIB Bhubaneswar
ହାଙ୍ଗଝୌରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ୨୦୨୨ରେ ମହିଳା ଡିସକସ୍ ଥ୍ରୋ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସୀମା ପୁନିଆ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ସୀମା ପୁନିଆଙ୍କ ପାଇଁ ଏକ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ । ଡିସକସ୍ ଥ୍ରୋ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସେ ଉନ୍ନତ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି । ତାଙ୍କ ନିଷ୍ଠା ଏବଂ ପରିଶ୍ରମ ଦେଶକୁ ପୁଣି ଥରେ ଗର୍ବିତ କରିଛି ।’