Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Seema Punia in Women’s Discus Throw event at Asian Games 2022
01 OCT 2023 8:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Seema Punia on winning the Bronze medal in Women’s Discus Throw event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“A remarkable Bronze Medal for Seema Punia. A great performance by her in the Discus Throw event. Her dedication and hard work have made the nation proud once again.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী দিসকস থ্রোদা সিমা পুনিয়ানা ব্রোঞ্জ মেদল ফংবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:40PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী দিসকস থ্রোদা সিমা পুনিয়ানা ব্রোঞ্জ মেদল ফংবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সিমা পুনিয়ানা শিংথানিঙাই ওইরবা ব্রোঞ্জ মেদল অমা ফংলে। দিসকস থ্রো ইভেন্তদা মহাক্না অচৌবা পর্ফোমেন্স অমা উৎখি। মহাক্কী কৎথোকপা অমসুং কন্না হোৎনবা অসিনা লৈবাক অসি অমুক হন্না চাউথোকচবা ফাওহল্লে”।