প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছ ২০২২ত মহিলা ডিস্কাছ থ্ৰ’ ইভেণ্টত সীমা পুনিয়াৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সন্তুষ্টি প্ৰকাশ
01 OCT 2023 8:40PM by PIB Guwahati
হাংঝাউত অনুষ্ঠিত এছিয়ান গেমছ ২০২২ত মহিলা ডিস্কাছ থ্ৰ’ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সীমা পুনিয়াক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
“সীমা পুনিয়াৰ বাবে এক উল্লেখযোগ্য ব্ৰঞ্জৰ পদক। ডিস্কাছ থ্ৰ’ ইভেণ্টত তেওঁৰ এক সুন্দৰ প্ৰদৰ্শন। তেওঁৰ নিষ্ঠা আৰু কঠোৰ পৰিশ্ৰমে দেশক আকৌ এবাৰ গৌৰৱান্বিত কৰি তুলিছে।”

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Seema Punia in Women’s Discus Throw event at Asian Games 2022
01 OCT 2023 8:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Seema Punia on winning the Bronze medal in Women’s Discus Throw event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“A remarkable Bronze Medal for Seema Punia. A great performance by her in the Discus Throw event. Her dedication and hard work have made the nation proud once again.”