Prime Minister's Office
Prime Minister applauds as Delhi Metro passenger journeys overtake pre-Covid levels
01 SEP 2023 8:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the increase in daily commuters in Delhi Metro.
In a X post, Union Minister for Housing and Urban Affairs, Shri Hardeep Singh Puri informed that daily passenger journeys in Delhi Metro overtook the pre-covid figures to an all time high. In February 10, 2020, the daily commuters in Delhi Metro were 66,18,717, while on August 28, 2023, it has heen risen to 68,16,252.
The Prime Minister responded in a X post and said;
“Wonderful news. Our Government will continue working to ensure our urban centres have modern and comfortable public transport.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কোবিদ মমাঙগী মশিংদগী হেনগৎখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা দিল্লি মেত্রো পেসেঞ্জরশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 SEP 2023 8:18AM by PIB Imphal
দিল্লি মেত্রোদা নুমিৎ খুদিংগী চৎথোক-চৎশিন তৌরিবা মীওইশিংগী মশিং হেনগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
দিল্লি মেত্রোদা নুমিৎ খুদিংগী চৎথোক-চৎশিন তৌরিবা মীওইশিংগী মশিং কোবিদ মমাঙগী মশিংদগী হেল্লে হায়না হাওসিং অমসুং অর্বান এফেয়ার্সকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী হরদিপ সিংহ পুরিনা এক্স পোস্ত অমদা ফোঙদোকখ্রে। ফেব্রুৱারি ১০,২০২০ দা নুমিৎ খুদিংগী চৎথোক-চৎশিন তৌরিবা মীওইশিংগী মশিং ৬৬,১৮,৭১৭ ওইখি, অদুগা মসি ওগস্ত ২৮,২০২৩ দা ৬৮,১৬,২৫২ দা হেনগৎখি।
এক্স পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রনা পাউখুম পীরদুনা হায়খি;
“অঙকপা পাউনি। ঐখোয়গী সহরগী ময়োলশিংদা অনৌবা অমসুং নুংঙাইবা মীয়ামগী চৎথোক-চৎশিনগী খুদোংচাবা লৈহন্নবা ঐখোয়গী সরকারনা মখা তানা থবক তৌগনি”।