Prime Minister's Office
Former ISRO Chairman, Shri G. Madhavan Nair writes about Chandrayaan mission
30 AUG 2023 9:02PM by PIB Delhi
Former ISRO Chairman, Shri G. Madhavan Nair has written an article about Chandrayaan mission and the Prime Minister Shri Narendra Modi's focus on the potential of space technology and support to the scientific community.
The Prime Minister Office posted on X :
"Former @isro Chairman, Shri G. Madhavan Nair pens an insightful article on the Chandrayaan mission.
He elaborates how PM @narendramodi has always had a focus on the potential of space technology and appreciates the Prime Minister for his support to the scientific community.
https://m.timesofindia.com/why-we-must-celebrate-chandrayaan-2-too/articleshow/103181077.cms?from=mdr&from=mdr&from=mdr

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ISROগী হান্নগী চোয়রমেন, শ্রী জি. মাধৱন নায়রনা চন্দ্রয়ান মিসনগী মতাংদা ইবা
30 AUG 2023 9:02PM by PIB Imphal
ISROগী হান্নগী চোয়রমেন, শ্রী জি. মাধৱন নায়রনা চন্দ্রয়ান মিসনগী অমসুং প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্পেস তেক্নোলোজীগী পোতেন্সিয়েলদা থম্লিবা ফোকস অমসুং সাইন্তিফিক কম্যুনিতীদা পীরিবা সপোর্তকী মতাংদা আর্তিকল অমা ইখি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা Xতা অসুম্না পোস্ত থাগৎলকখি:
“হান্নগী @isroগী চিয়রমেন, শ্রী জি. মাধৱন নায়রনা চন্দ্রয়ান মিসনগী মতাংদা পুক্নিং চিংশিন্নিংঙাই ওইরবা আর্তিকল অমা ইরক্লি
PM @narendramodi না মতম চুপ্পা স্পেস তেক্নোলোজীগী পোতেন্সিয়েলদা মহাক্কী ফোকস করম্না থমখিবগে অমসুং সাইন্তিফিক কম্যুনিতীদা মহাক্কী সপোর্ত অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লি হায়না মহাক্না শন্দোক্না তাকখি।”
https://m.timesofindia.com/why-we-must-celebrate-chandrayaan-2-too/articleshow/103181077.cms?from=mdr&from=mdr&from=mdr