Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives of Indian Army personnel in a mishap near Leh
19 AUG 2023 11:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives of Indian Army personnel in a mishap near Leh. He also wished the speedy recovery of those injured in the mishap.
In a X post, the Prime Minister said;
“Pained by the mishap near Leh in which we have lost personnel of the Indian Army. Their rich service to the nation will always be remembered. Condolences to the bereaved families. May those who are injured recover at the earliest: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লেহগী মনাক্তা থোকখিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবা ভারতকী লান্মীগী পর্সনেলশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
19 AUG 2023 11:50PM by PIB Imphal
পর্সনেলশিংদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। থৌদোক অদুদা অশোক অপন নংখ্রবশিংবুসু অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না মহাক্না ফোঙদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লেহগী মনাক্তা থোকপা থৌদোক অমদা ভারতকী লান্মীগী পর্সনেলশিং লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। জাতিগীদমক মখোয়না শেবা তৌরমখিবা অদু মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিংসু অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু: পি.এম. @narendramodi”