Prime Minister's Office
India stands with the people of Manipur: PM
15 AUG 2023 8:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, speaking from the ramparts of the Red Fort on the occasion of 77th Independence day today, said that India stands with the people of Manipur and expressed confidence that there shall be a peaceful resolution of the problems there.
He said that there has been a period of unrest and violence in Manipur and news of attacks on the dignity of women, he noted that people of Manipur are maintaining peace for sometime and asked that the process of peace be carried forward. “The state and the central government are working together to solve those problems and will continue to do so”, he said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা মনিপুরগী মীয়ামগীদমক লেপ্লি: প্রধান মন্ত্রী
15 AUG 2023 8:42AM by PIB Imphal
ঙসি ৭৭শুবা নিংতম্বা নুমিৎ থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লাল কিলাদগী ৱা ঙাংখ্রে অমসুং মহাক্না হায়খি ভারতনা মনিপুরগী মীয়ামগীদমক লেপ্লি অমসুং রাজ্য অসিদা থোক্লিবা ৱাথোকশিং শান্তি ওইনা য়ানবা অমা পুরক্লগনি।
মহাক্না হায়খি মনিপুরদা লৈতাদবা অমসুং হিংসাগী মতম অমা লৈখ্রে অমসুং নুপীগী ইকায়খুম্নবা শিংনবগী পাউ লৈখি অমসুং মতম খরগী ওইনা মনিপুরগী মীয়াম্না শান্তি থম্লে অমসুং শান্তি থম্নবা থবকশিং খুমাঙচাউশিনহনগদবনি। ৱাথোকশিং লোইশিন্নবা রাজ্য সরকার অমসুং কেন্দ্র সরকারনা পুন্না থবক তৌমিন্নরি অমসুং মসি মখা তানা চৎথখিগনি”।