प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
भारत मणिपुरका जनताको साथमा छ : प्रधानमन्त्री
15 AUG 2023 8:42AM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री नरेन्द्र मोदीले आज 77औँ स्वतन्त्रता दिवसको अवसरमा लाल किल्लाको प्राचीरबाट बोल्दै भारत मणिपुरका जनताको साथमा रहेको र त्यहाँका समस्याको शान्तिपूर्ण समाधान हुने विश्वास व्यक्त गर्नुभएको छ।
उहाँले मणिपुरमा अराजकता र हिंसाका घटना भएको र महिलाको इज्जतमाथि हमलाको समाचार आएको जनाउँदै मणिपुरका जनताले केही समय शान्ति कायम राखेको उल्लेख गर्दै शान्ति प्रक्रियालाई अगाडि बढाउन आग्रह गर्नुभयो। “ती समस्या समाधानका लागि राज्य र केन्द्र सरकारले मिलेर काम गरिरहेका छन् र गरिरहने छन्,” उहाँले भन्नुभयो।

Prime Minister's Office
India stands with the people of Manipur: PM
15 AUG 2023 8:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, speaking from the ramparts of the Red Fort on the occasion of 77th Independence day today, said that India stands with the people of Manipur and expressed confidence that there shall be a peaceful resolution of the problems there.
He said that there has been a period of unrest and violence in Manipur and news of attacks on the dignity of women, he noted that people of Manipur are maintaining peace for sometime and asked that the process of peace be carried forward. “The state and the central government are working together to solve those problems and will continue to do so”, he said.