Prime Minister's Office
PM acknowledges role of NEP in making India a knowledge hub
29 JUL 2023 12:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister’s Office has shared an article written by Union Minister of Education, Skill Development & Entrepreneurship, Shri Dharmendra Pradhan titled “Once again, a knowledge hub” on the occasion of National Education Policy’s third anniversary.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“On the National Education Policy’s third anniversary, Union Minister for Education, Shri @dpradhanbjp writes how the policy is geared to making India the epicentre of emerging technologies.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতপু লৌশিংগী হব অমা ওইহনবদা NEPনা লৌবা থৌদাং মশক খঙখ্রে
29 JUL 2023 12:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা এজুকেসন, স্কিল দিভেলপমেন্ত অমসুং ওন্তোপ্রিনর্শিপকী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না ইবা “অমুক্কা হন্না ওইরে, লৌশিংগী হব অমা” হায়না মিংথোনবা আর্তিকল অমা নেস্নেল এজুকেসন পোলিসীগী অহুমশুবা কুমওনগা মরী লৈননা শেয়র তৌরকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ওফিসন অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“নেস্নেল এজুকেসন পোলিসীগী অহুমশুবা কুমওন অসিদা এজুকেসনগী কেন্দ্র, মন্ত্রী শ্রী @dpradhanbjpনা পোলিসী অসিনা ভারতপু ইমর্জিং তেক্নোলোজীগী ইপিসেন্তর অমা ওইহন্নবা করম্না শেম শারি হায়না ইরি”।