Prime Minister's Office
PM thanks Bhutan PM for wishes for Chandrayan
16 JUL 2023 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked the Prime Minister of Bhutan for his wishes for successful launch of Chandrayan 3.
In replay to a tweet by the Prime Minister of Bhutan, the Prime Minister, Shri Modi tweeted:
"Thank you, Excellency, for your warm words. Indeed, success of Chandrayaan augurs well for the entire humanity."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চন্দ্ৰযানৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰাৰ বাবে ভূটানৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীক প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ ধন্যবাদ জ্ঞাপন
16 JUL 2023 9:30AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চন্দ্ৰযান-৩ৰ সফল উৎক্ষেপনৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰাৰ বাবে ভূটানৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীক প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
ভূটানৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ এটা টুইটৰ প্ৰতিক্ৰিয়া ব্যক্ত কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
‘মহামহিম, আপোনাৰ উৎসাহবৰ্দ্ধক শব্দৰ বাবে ধন্যবাদ। প্ৰকৃততে চন্দ্ৰযানৰ সফলতা সমগ্ৰ মানৱতাৰ বাবে শুভ সংকেত।’