প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চন্দ্রয়ানগী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 JUL 2023 9:30AM by PIB Imphal
মাইপাক্না চন্দ্রয়ান-৩ থাগৎপদা মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অদোমগী ফজরবা ৱাহৈশিংগীদমক অদোম থাগৎচরি। তশেংনা, চন্দ্রয়ান মাইপাকপা অসিনা মীওইবা খুন্নাই পুম্বা নুংঙাইহনগনি”।

Prime Minister's Office
PM thanks Bhutan PM for wishes for Chandrayan
16 JUL 2023 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked the Prime Minister of Bhutan for his wishes for successful launch of Chandrayan 3.
In replay to a tweet by the Prime Minister of Bhutan, the Prime Minister, Shri Modi tweeted:
"Thank you, Excellency, for your warm words. Indeed, success of Chandrayaan augurs well for the entire humanity."