Prime Minister's Office
PM lauds efforts to boost petrochemicals sector in Assam and entire Northeast
03 JUL 2023 8:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the first methanol consignment to Bangladesh from Assam Petrochemical Plant, an effort towards establishing Assam as a major exporter of petrochemicals.
Replying to a tweet by Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma, the Prime Minister tweeted:
“This will boost the petrochemicals sector in Assam and the entire Northeast.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অসাম অমসুং অৱাং-নোংপোক শীনবা থুংনা পেত্রোকেমিকেলস সেক্তর চাউখৎনবা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 JUL 2023 8:49PM by PIB Imphal
অসাম মরুওইবা পেত্রোকেমিকেলস মপান্দা থাদোকপা রাজ্য অমা ওইনা শেমগৎনবা পায়খৎলকপা থবক অমা ওইনা, অসাম পেত্রোকেমিকেল প্লান্তদগী অহানবা মেথানোল কন্সাইনমেন্ত বাংলাদেসতা থাদোকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
অসামগী চীফ মিনিস্তর শ্রী হিমান্তা বিশ্বা শর্মাগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসিনা অসাম অমসুং অৱাং-নোংপোক শীনবা থুংনা পেত্রোকেমিকেলস সেক্তর চাউখৎহনগনি”।