Prime Minister's Office
Prime Minister's visit to Al-Hakim Mosque
25 JUN 2023 4:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi visited Al-Hakim Mosque in Cairo during his State Visit to Egypt.
Prime Minister was received by Minister of Tourism & Antiquities of Egypt, Dr. Mostafa Waziri. Prime Minister also met the leaders of Bohra community, who are actively involved in the upkeep of this Fatimid era Shi’a Mosque and highlighted the strong people to people ties between India and Egypt.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অল-হকিম মোস্কতা চৎখ্রে
25 JUN 2023 4:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী ইজিপ খোঙচৎ মনুংদা অল-হকিম মোস্কতা চৎখ্রে।
ইজিপকী তুরিজম অমসুং এন্তিকুইতিসকী মিনিস্তর দোক্তর মোস্তাফা ৱাজিরিনা প্রধান মন্ত্রী তরাম্না ওকখি। ফাতিমির মতমগী সিয়া মোস্ক অসি য়েংশিনবদা শরুক য়ারিবা বোহরা কাংলুপকী লুচিংবশিংগা প্রধান মন্ত্রীনা উনখি অমসুং ভারত অমসুং ইজিপকী মরক্তা মীগা মীগা লৈনবা অকনবা মরীশিংগী মতাংদা ফোঙদোকখি।