Prime Minister's Office
Numerous efforts towards revitalising and honouring India's glorious heritage have deepened the bond between our youth and our culture: PM
17 JUN 2023 2:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about the numerous efforts towards revitalising and honouring India's glorious heritage which have deepened the bond between the youth and the culture
The Prime Minister tweeted :
"We are proud of our rich and diverse culture. There have been numerous efforts towards revitalising and honouring India's glorious heritage, which have deepened the bond between our youth and our culture. #9YearsOfPreservingCulture”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী ফজরবা হেরিতেচশিং অমুক হন্না মশক থোকহন্নবা অমসুং ইকায়খুম্নবা উৎনবা পায়খৎলিবা থবকশিংনা ঐখোয়গী নহারোলশিং অমসুং ঐখোয়গী কলচরগী মরক্তা লৈনবা মরী হেন্না চেৎশিনহল্লে: প্রধান মন্ত্রী
17 JUN 2023 2:59PM by PIB Imphal
ভারতকী ফজরবা হেরিতেচশিং অমুক হন্না মশক থোকহন্নবা অমসুং ইকায়খুম্নবা উৎনবা পায়খৎলিবা থবকশিংনা ঐখোয়গী নহারোলশিং অমসুং ঐখোয়গী কলচরগী মরক্তা লৈনবা মরী হেন্না চেৎশিনহনবগী মতাংদা ফোঙদোকপা আর্তিকলশিং, গ্রাফিকশিং, দিভিওশিং অমসুং ই-পাউ প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
ঐখোয়গী ইনাকখুল্লবা কলচর অমসুং মখল কয়াগী কলচরগীদমক ঐখোয় চাউথোকচৈ। ভারতকী ফজরবা হেরিতেচশিং অমুক হন্না মশক থোকহন্নবা অমসুং ইকায়খুম্নবা উৎনবা পায়খৎলিবা থবকশিংনা ঐখোয়গী নহারোলশিং অমসুং ঐখোয়গী কলচরগী মরক্তা লৈনবা মরী হেন্না চেৎশিনহল্লে। #9YearsOfPreservingCulture”।