ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ଗୌରବମୟ ଐତିହ୍ୟକୁ ପୁନର୍ଜୀବିତ କରିବା ଦିଗରେ ଅନେକ ପ୍ରୟାସ ଆମର ଯୁବକ ଏବଂ ସଂସ୍କୃତି ମଧ୍ୟରେ ବନ୍ଧନକୁ ଆହୁରି ଗଭୀର କରିପାରିଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 JUN 2023 2:59PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତର ଗୌରବମୟ ଐତିହ୍ୟକୁ ପୁନର୍ଜୀବିତ ତଥା ସମ୍ମାନିତ କରିବା ଦିଗରେ ଅନେକ ପ୍ରୟାସ ବିଷୟରେ ପ୍ରବନ୍ଧ, ଗ୍ରାଫିକ୍ସ, ଭିଡିଓ ଏବଂ ସୂଚନା ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯାହା ଯୁବକ ଓ ସଂସ୍କୃତି ମଧ୍ୟରେ ବନ୍ଧନକୁ ଆହୁରି ଗଭୀର କରିଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ଆମେ ଆମର ସମୃଦ୍ଧ ଏବଂ ବିବିଧ ସଂସ୍କୃତି ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ଭାରତର ଗୌରବମୟ ଐତିହ୍ୟକୁ ପୁନର୍ଜୀବିତ ତଥା ସମ୍ମାନିତ କରିବା ଦିଗରେ ଅନେକ ପ୍ରୟାସ କରାଯାଇଛି, ଯାହା ଆମର ଯୁବକ ଏବଂ ଆମର ସଂସ୍କୃତି ମଧ୍ୟରେ ବନ୍ଧନକୁ ଆହୁରି ଗଭୀର କରିଦେଇଛି । #9YearsOfPreservingCulture”

Prime Minister's Office
Numerous efforts towards revitalising and honouring India's glorious heritage have deepened the bond between our youth and our culture: PM
17 JUN 2023 2:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about the numerous efforts towards revitalising and honouring India's glorious heritage which have deepened the bond between the youth and the culture
The Prime Minister tweeted :
"We are proud of our rich and diverse culture. There have been numerous efforts towards revitalising and honouring India's glorious heritage, which have deepened the bond between our youth and our culture. #9YearsOfPreservingCulture”